Ha variasjon

De aller fleste av oss forstår at det finnes forskjeller mellom årstidene, og at visse plagg passer bedre til sommeren, mens andre igjen passer bedre til vinteren. Slik er det jo alltid, og skal man gjøre det vi foreslår, altså ved å lage profilklær som man kan gi bort til folk, så bør man absolutt tenke på å ha stor variasjon i det man tilbyr. Først og fremst fordi man ønsker at folk skal ha muligheten til å ha dine klær på seg hele året rundt, uansett vær og forhold. Folk kommer ikke til å anstrenge seg, om man ikke gir de muligheten. De har andre plagg som de kan velge mellom, så det er viktig for dere som et selskap å gjøre det mulig for de. Ellers gir man folk en unnskyldning til å ikke ta på seg dine klær.

Om man for eksempel ikke har luer med trykk på, som viser frem ditt varemerke, så kan man ikke klage på at folk bruker andre luer. Det er en naturlig konsekvens da vinteren er kald og folk må holde seg varme. Klarer man å gjøre det slik at man dekker behovet hele året rundt, så har man langt større sjanse for suksess, noe som er nokså logisk tankegang.

Det betyr at man også må lage t-skjorter med trykk for sommeren, da man vil være litt mer løs i stilen og mer komfortabel. Det er jo på deg og ditt jobben ligger, da folk skal ha lyst til å ha på seg ditt produkt. Da må man sikre både kvalitet og variasjon, slik at alt dette blir dekket på en god nok måte. Ellers så risikerer man ganske mye, for ganske lite. Folk kommer jo alltids til å velge andre klær, men det er viktig at man gir de alternativet i det minste.